Solnedgång och spännande paket

Fotosnack | Saturday February 2 2013 17:54 | Comments (0)

Nu är klockan kvart i sex en lördageftermiddag/kväll. Vid femtiden steg jag innanför dörren efter att ha varit ute i mer än en timme och fotograferat solnedgången här. Det var så vackert, men trots att jag var ute så länge, kändes det som om jag inte hann med att få alla de foton jag ville ta. Hahaha. Jag stod där med mitt stativ och stressade som sjutton med att ändra på inställningar fram och tillbaka för att se hur färger och allt blev.

Dessutom tog jag foton som jag planerat att göra HDR av. Så då fick man ju ändra exponeringen för varje bild bara för det, vilket tar lite tid för mig som ännu är ovan och nybörjarfotograf. Vi får se om jag hinner gå igenom mina foton nu ikväll. Jag har ju engelskaprov (läser upp grundskolans engelska) på tisdag och MÅSTE plugga också.

Oavsett vilket så längtar jag både till i morgon och till på måndag. I morgon ska jag iväg med fotoklubben och fotografera. Det gör vi alltid på helgerna, och det är sååå kul, men visst, tiden springer iväg och helt plötsligt har en hel dag gått till denna gemensamma klubbfotografering. Hahaha.

Och vad är det på måndag då, kanske någon undrar? Ja, då kommer TROLIGTVIS ett paket som jag beställt. Ett VÄLDIGT efterlängtat paket!! Nämligen reflexskärmar (reflektor) som man använder vid fotografering för att få olika ljus. Det ska bli såååå spännande att testa dessa! De är 110 cm i diameter, silver, guld, svart, vit och genomskinlig färg. De finns att se här: http://www.24.se/110cm-5in1-reflektor-p-14104-c-1087.aspx

Ja, det var väl allt för idag. Tack för att du läste!

/Ann-Charlotte

 

 

 

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu