Reflektorer och filter

Fotosnack | Tuesday February 5 2013 2:11 | Comments (0)

Idag var en fantastiskt rolig dag för mig. Jag fick dels mina reflexskärmar som jag köpt från 24.se. Visserligen hade jag inte möjlighet att hämta ut paketet idag, utan det ska jag göra imorgon, MEN vetskapen om att paketet finns där, på Maxi i Ronneby. Ja, det är jättekul. Åh, vad jag är glad. Sedan fick jag ännu ett efterlängtat paket med posten, som jag fick här, och inte behövde hämta ut. Det var mitt lilla paket med filter! YES! UV-filter, ND8-filter och CPL-filter.

På köpet följde även ett motljusskydd med! Dessa filter skall jag ta med mig + alla andra kamerasaker som jag har i min nya (ny för mig – jag köpte den begagnad) fina ryggsäck, till fotoklubbens torsdagsmöte. Det ska bli kul att få visa dem för vår stora expert på området; Thomas. =)) Sen ska här ut och fotas med nya filter och se hur det blir. Jag har ju hittills bara använt mig av vanligt UV-filter, men känner att jag ibland skulle behöva lite andra att använda också.

I morgon ska jag alltså hämta ut paketet med reflexskärmarna. Spännande! Jag har köpt 5 i ett, alltså med guld, silver, svart, vitt och transparent. 110 cm i diamater. Jag skulle kunna köpa hur mycket kamerasaker som helst om jag haft pengar, men det får bli en liten grej varje månad, och annat får jag spara till. Nästa inköp måste dock bli ett minneskort. Så som jag fotograferar tar ju minneskorten slut rätt fort, trots att jag haft 16 GB. Måste köpa minst 32 GB nu. Då räcker det kanske en vecka… Nä, skojar bara. Lite längre lär det räcka. =)

 

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu