Reflexskärm och solnedgång

Fotosnack | Thursday February 7 2013 20:40 | Comments (0)

I tisdags hämtade jag ut mitt efterlängtade paket med reflexskärmarna. Givetvis packar man ju alltid upp saker man får eller köper, för att titta på det, även om man inte planerat att använda det direkt. Så gjorde jag också. För det första, trots att jag visste att detta skulle hända, så blev jag vettskrämd. Det var nämligen så, att när jag skulle vika upp reflexskärmen (jag hade köpt en som var 110 cm i diameter), så fälls den upp av sig själv, och det går på en halv sekund. Jaja, ingen skada skedd. Jag stod en bit ifrån mitt skrivbord och hade utrymme omkring mig, så det var ingenting som trillade i golvet.

Sen uppstod ett problem! HUR i hela friden gör man för att vika ihop en reflexskärm?????? Jadu, det försökte jag förtvivlat att ta reda på, genom att fråga på facebook, men jag fick inga svar som hjälpte mig. Efter MYCKET om och men, så slog det mig; GOOGLA på det! Det gjorde jag. Jag skrev “vika ihop reflexskärm” som sökord, och jösses vad många träffar jag fick. Bland annat ett flertal videoklipp på youtube. Det var helt enkelt bara att kolla på ett sådant klipp, och så vika ihop skärmen. Man skulle böja ihop den som en åtta och så vika den lite och så klart! Lite knepigt var det trots instruktionen, men det gick efter några försök.

Tänk vilka problem man kan få! Hahaha.

Nu över till något annat. Igår var jag hos en kompis som bor precis intill havet utanför Ronneby i Blekinge. De bor så vackert och när vi satt inne och pratade under eftermiddagen, slängde jag en blick ut, rätt som det var. Oh gud vilken solnedgång det var på väg att bli, en solnedgång över havet! Vilket tillfälle! Jag hade kameran med mig, så det var bara att springa ut med min kompis och hennes mamma i släptåg. Jag tog flera foton och måste säga det att samtliga blev bra. Det var nog den vackraste solnedgång som jag fått på bild hittills. Min kompis fick låna min kamera också och ta några foton. Hon blev så glad så när hon såg att hon fått sex stycken fina foton.

Idag (7/2) tar jag det bara lugnt. Jag har inte fotograferat någonting, utan sitter vid datorn och går igenom gamla bilder som jag ännu inte hunnit titta på. Nu ska jag fortsätta med mitt göra. Jag ska bland annat lägga upp lite fler foton här i bloggen. Självklart blir det bilderna från solnedgången, men även lite andra. Så håll utkik!

Ann-Charlotte

 

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu