Fotoklubben nästa!

Fotosnack | Thursday February 14 2013 18:14 | Comments (0)

Sitter här nu och väntar på att klockan skall bli 18.15. Då styr jag kosan mot fotoklubbens torsdagsmöte. Det är alltid lika roligt, även om det tenderar att bli väldigt sent innan man går hem, till och med väääääääldigt sent, helt enkelt över tolv på natten ibland. Det är dock aldrig drygt, utan tiden springer iväg och helt plötsligt är det midnatt. Jag har vant mig vid detta fenomen nu, så jag blir inte så förskräckt längre om klockan är över tolv när jag tittar.

Vi brukar turas om att bjuda på fika under våra trevliga möten. Idag har jag erbjudit mig att göra detta. Det är ju Alla Hjärtans Dag idag, och då tänker jag bjuda på något extra tänkte jag. Därför går jag till Willys först och köper något, och därefter blir det hem till en person i klubben, där vi brukar träffas på torsdagarna. Det ska bli skoj idag, för jag har med mig mina nya filter (ND8 och CPL) och så får jag se hur jag ska sätta på dem, om de ska sitta utanpå UV-filtret, eller om jag ska ta av UV och sätta på ND8 eller CPL-filtret istället. Det blir “proffset” i vår klubb, som får svara på detta. Han kan det där.

I morgon är det fredag och jag går i skolan på förmiddagen (läser in min engelska från grundskolan, så jag har en lektion imorgon), men har för mig att jag är ledig på eftermiddagen, så om vädret är okej, blir det nog kameran och backen som gäller. :D Kanske man ska gå ner till vattenfallet vid polisstationen. Jag har ju varit där förut och tagit kort, men nu är det enorma mängder vatten som forsar nerför berget, mer än vanligt. Dessutom är det en del is runt kanterna som är rätt häftigt. Så, ja, varför inte? Så blir det nog om inte regnet står som spön i backen, och det har jag inte hört något om att det ska göra. :D

Sådär, nu är klockan i stort sett kvart över sex. Dags att klä på sig ytterkläderna och kränga på sig fotoryggsäcken. Jihooo, fotoklubben nästa!!

/Ann-Charlotte

 

 

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu