Fläckar på sensorn. =((

Fotosnack | Thursday March 7 2013 16:34 | Comments (0)

Jaha, då är det bara att konstatera. Jag har smuts på sensorn. Först trodde jag att det satt på optiken, men efter rengöring finns fläckarna kvar. Dessutom har jag provat att byta optik, men fläckarna finns där ändå. Känner mig helt gråtfärdig. Dels är det jättetråkigt att ta kort, när man vet att det blir fläckar på bilderna, och dels är det svindyrt att lämna in den för rengöring. Har hört att det ofta går till runt 1000-lappen. Det är pengar som jag inte har. Nu ska jag fråga min vän på fotoklubben som kan det här, om han kan försöka hjälpa mig med rengöring av sensorn. Det kanske räcker att blåsa med en blåsbälg. Förhoppningsvis är det ju bara löst smuts, men jag oroar mig ändå. :’(

Ikväll är det i alla fall möte med fotoklubben och det ska bli roligt. Det är alltid lika trevligt och något som jag ser fram emot varje vecka. Jag ska bjuda på fika idag, + att jag ska ha med mig en pärm med register, som vi skall använda som “idébok” där vi ska kunna skriva upp idéer som rör föreningen och dess utveckling. Sist men inte minst ska jag presentera föreningens blogg som jag suttit och fixat under ett par dagar. Adressen kommer här när föreningens medlemmar godkänt sidan.

/Ann-Charlotte

 

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu