Vacker solnedgång och lite andra HDR-bilder

Mina HDR-bilder | Thursday February 7 2013 19:04 | Comments (1)

Det här var en av de vackraste solnedgångar jag varit med om. Jag var hos en kompis som bor precis vid havet och hade sådan otrolig tur att kunna fotografera detta. Den 6:e februari var det närmare bestämt, med andra ord igår. Jag njöt av att åka hem och sätta mig vid datorn och titta på bilderna. Jag såg ju redan i kameran att de blev super. Denna bild är ju sedan omgjord till en HDR och då blir ju molnen mer dramatiska och färgerna ännu starkare. Jag kommer att lägga upp de ursprungliga solnedgångsbilderna i en annan kategori också. Så är ni nyfikna på dem, får ni kika där. Jag tror faktiskt att jag kommer att döpa kategorin till just “Solnedgångar”.

 

Här kommer två andra bilder, tagna vid samma tillfälle den 3/2 2013. Bilden här under visar en vy över ett vikingatida gravfält med en medeltida klockstapel i bakgrunden.

Bilden längst ner är tagen vid Listerbyån där den passerar Johannishus i Blekinge. Solen stod lågt på himlen och skuggorna var långa. Jag tyckte att bilden gjorde sig bäst i svartvit, så därför fick det bli den färgen.

Hjortsberga gravfält

 

Listerbyån

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment »

  1. Comment by Stefan — 8 February 2013 @ 23:09

    Fantastiska foton!
    Inspirerande att se!

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu