Tema: Åkomma (110/365)

Utmaningen 365 foton 2013 | Friday April 5 2013 0:55 | Comments (1)

Tema: Åkomma

 

Detta foto passar in på flera av de tema som finns i listan, men jag har valt att placera det under “Åkomma”. Anledningen är att jag har en sjukdom som heter narkolepsi. Detta är en neurologisk sömnsjukdom, som gör att jag nästan alltid är jättetrött och att jag kan somna när som helst. Fotot är faktiskt på mig, OCH det är jag som tagit det! Jag ställde in kameran så jag fick 20 sekunders fördröjning innan fotot togs. Då hann jag springa till sängen och krypa ner. Kameran stod förstås på ett stativ. :D

1 Comment »

  1. Comment by Pysselfarmor — 29 April 2013 @ 23:29

    Jag blir utan ord att skriva….detta måste vara rent ut sagt “för djäkligt”. Har du alltid haft den?

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu